Termeni şi condiţii de utilizare

Site-ul www.drcristinacaldararu.ro este proprietatea Dr. Cristina Căldăraru. Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.drcristinacaldararu.ro. Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele ce decurg din acceptarea acestora. Dr. Cristina Căldăraru îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentele termene şi condiţii de utilizare.

Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii despre serviciile medicale oferite de către Dr. Cristina Căldăraru, precum şi accesul la articole şi informaţii medicale. Orice utilizare în alte scopuri decât acestea nu este permisă. Dr. Cristina Căldăraru nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Articole şi informaţii

Articolele şi informaţiile medicale publicate pe site-ul www.drcristinacaldararu.ro sunt realizate cu scopul  de a oferi informaţii ştiinţifice şi de specialitate medicală, realizate într-un limbaj accesibil oricărui pacient şi care să fie folosite ca instrumente în înţelegerea diverselor boli sau a diverşilor termeni medicali. Subliniem faptul că informaţiile cu caracter medical furnizate prin intermediul acestui site nu se pot substitui consultului medical direct sau recomandărilor şi tratamentului date de medicul dvs. şi nici nu pot substitui un diagnostic pus în baza investigaţiilor şi a analizelor dvs. medicale. În cazul în care sunteţi îngrijorat de starea dumneavoastră de sănătate, vă sfătuim ca, pe lângă informaţiile obţinute prin intermediul site-ului www.drcristinacaldararu.ro, să consultaţi medicul dumneavoastră pentru a obţine un sfat competent.

Informare privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal

În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, deținatorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatorii site-ului. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm accesați “Politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal”.

Termeni și condiții